Az elkövetkező 2 forduló sok mindenre választ adhat. Amennyiben szombaton a vasiak legyőzik a Puskás Akadémiát, a diósgyőriek pedig kikapnak az MTK otthonában, majd jövő szombaton a zöld-fehérek Diósgyőrben nyernek, 5 pontra csökken(het) a különbség. Tehát bármennyire is nehéz helyzetben vannak a szombathelyiek, nem reménytelen a helyzetük – írja optimistán a klub honlapja, más kérdés, hogy a financiális háttér nem sok okot ad a derűlátásra, erről ITT írtunk. A likviditási gondokról pedig Tóth Miklós péntek este az M4 Sportnak nyilatkozott. 

– Az elmúlt két hétben sok dolog történt a csapattal, kapusunkat, Király Gábort eltiltották, a védelem oszlopa, Saláta Kornél súlyosan megsérült. Szóval, nem a legjobb előjelekkel készülünk, de gyakran sok rosszból szokott kijönni egy nagy dolog. Úgy érzem, rendesen feltérképeztük a Puskás Akadémiát. Csalóka a felcsútiak idegenbeli mérlege, sokszor balszerencséjük volt, hogy nem szereztek pontot. Egy stílusosan futballozó, jó erőkből álló együttest fogadunk. Ám sokszor elmondtam már, számunkra csak egyetlen út létezik: a győzelem – fogalmazott a meccs előtt a haladas.hu-nak Horváth Ferenc vezetőedző.

 

Király eltiltott, Funsho öt sárga lapja miatt nem játszhat, Saláta, Bosnjak, Gyurján sérült. A sérülések, eltiltások miatt a tartalékkapus az Illés Akadémián szereplő Kiss Ágoston lesz.

A Haladás vélhetően a Rózsa – Habovda, Jagodics, Tamás, Németh Milán – Dausvili – Mészáros, Holdampf, Rui Pedro, Ofosu – Ivanov összeállításban rohamozza majd a felcsúti kaput.

A stadion pénztárai 10 órakor nyitnak. Jegyvásárláshoz nincs szükség személyi azonosító okmányra.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!