Haladás – Puskás Akadémia 3-0 (2-0)

Haladás: Rózsa – Habovda, Jagodics, Tamás, Németh Milán – Hologyuk (Németh Márió 80′), Daushvili – Ivanov (Gaál 77′), Rui Pedro, Osofu – Rabusic (Priskin 65′).

Csere: Kiss Á. (kapus) – Holdampf, Mohl, Schimmer

Puskás Akadémia: Hegedűs – Szolnoki, Poór, Hadzhiev, Nagy Zs. – Sós (Tamás N. 38′), Mioc (Arabuli 59′), Varga J., Kiss T. – Knezevic (Urblik 59′), Radó

Csere: Danilovic (kapus) – Hegedűs, Szakály, Trajkovski.

90+3′ – Vége a találkozónak, teljesen megérdemelten nyert a Haladás 3-0 arányban.

90+2′ – Egy szép ellentámadást vezetett a Haladás, azonban Gaál a lehető legrosszabb lehetőséget választotta. Lövése ugyanis nagyon elkerülte a kaput, míg két társa is várta az átadást.

90+1′ – Három perc lesz a ráadás.

90′ – Ofosu bombázott kapura, amit Hegedűs védett, a kipattanót viszont Priskin vágta a hálóba. Szépséghiba, hogy a támadó lesen volt. Az ellenakciónál Rózsa vetődött ki kapujából.

89′ – Habovda iramodott meg a jobb szélen, beadását azonban mentették a védők, pedig érkezett Priskin gólra éhesen.

88′ – Urblik is bátran vállalkozik, erő volt a kísérletre, de a pontossággal hadilábon állt…

86′ – Kiss Tamás harcolt meg a labdáért és tesztelte egykori csapattársát, azonban Rózsa biztos kézzel fogta a gyenge lövést.

81′ – Egyre dekoncetráltabb a Hali, több eladott labda és lesállás is ezt bizonyítja. Ezzel szemben a Puskás próbálja nyomás alá helyezni a szombathelyieket.

80′ – Németh Márió is lehetőséget kap, míg Hologyuk taps közepette hagyja el a játékteret.

77′ – Ismét cserél a Haladás: érkezik Gaál Bálint a pályára, Ivanov pedig pihenhet.

74′ – Urblik szánta el magát egy lövésre, kísérlete nagyon jól sikerült, azonban gólt nem ért, a keresztléc sarkáról perdült mellé. Ez nagyon közel volt!

73′ – Hologyuk is megunta, hogy nincs sárga lapja, az ukrán középpályás Varga lábára csúszott.

68′ – Alaposan felpörögtek a csapatok, hol az egyik, hol a másik kapu előtt alakítanak ki helyzeteket.

67′ – Priskin indította Ofosut, azonban a német-ghánai szélső nem lőtt, így oda a helyzet.

66′ – Rózsának kellett bravúrt bemutatni, Nagy Zsolt laposan a lábak között eresztet el egy löketet. Szépen védett a szombathelyi kapus.

65′ – Közben Priskin érkezett a pályára. Rabusic kapott pihenőt.

64′ – Daushvili volt túlzottan kemény, megkapta a sárga lapot, ezzel begyűjtötte ötödik lapját. A következő találkozót így kénytelen lesz kihagyni.

59′ – Kettős csere a vendégeknél: Knezevic valamint Mioc helyére Urblik és Arabuli érkezett.

58′ – Ami kimaradt az előbb, azt most javítja RUI PEDRO. Habovda lágyan ívelt középre, a portugál viszont kapásból kilőtte a hosszú sarkot. Ezzel már 3-0! 

57′ – Poór kézzel blokkolta Rui Pedro löketét, így büntetőhöz jutott a Haladás. A sértett maga állt a labda mögé, kicsit flegmán a kapu fölé lőtt a portugál játékmester. Poór pedig besárgul a kezezés miatt.

55′ – Ofosu villámgyors kontratámadás végén húzott befelé és remekül tekert, sajnos kicsit pontatlan volt, néhány centivel ment mellé.

51′ – Nagyon közel volt a vendégek a gólszerzéshez. Radó tálalt társa elé, de Daushvili önfeláldozóan a lövés útjába vetődött. A szöglet viszont nem volt veszélyes a Haladás kapujára.

49′ – Támadásban marad a Haladás, igaz Hegedűsnek nem kellett játékba avatkoznia.

48′ – Rabusic iramodott meg Rui Pedro szöktetésével, hiába, hiszen a támadó lesen volt. Szabadrúgással jön a Puskás Akadémia.

46′ – Folytatódik a találkozó.

45+3′ – Vége az első félidőnek.

45+1′ – 3 perc lesz a ráadás.

45′ – Ott van a második! GÓL! Hologyuk szerzett labdát az ellenfél térfelén, majd egy megkerülős csel után talál az elfekvő kapus mellett RUI PEDRO elé, aki 5 méterről üres kapura nem hibázott 2-0!

42′ – Ofosu esett el gyanús körülmények között a tizenhatoson kívül, azonban a síp néma maradt.

41′ – Kiss Tamás villant meg volt csapata ellen, bal szélről húzott a kapu felé, de éles szögből leadott lövését biztos kézzel fogta Rózsa.

38′ – Hosszú perceken keresztül kellett ápolni a pályán a vendégek kilences számú játékosát. Sós helyére Tamás Nándor érkezett.

31′ – GÓL! Vezet a Haladás. Habodva ezúttal bal szélről adott középre, Tamás fejéről majd Jagodits lábáról a kapufára pattant, azonban érkezett RABUSIC, aki 1 lépésről nem hibázott 1-0!

29′ – Percek óta a Puskás térfelén volt a játékszer, de a kapura veszélytelen volt a Haladás.

26′ – Soós rúgott oda keményen Habovdának lábára, a sárga lap viszont elmaradt.

25′ – Egyre több a pontatlanság a csapatoknál. Sok az eladott labda…

23′ – Rabusic kezelt le egy beadást a PAFC büntetőterületén belül, majd Ivanov elé talált, azonban a lövését blokkolták a védők.

21′ – Lassan eltelik a félidő fele, eddig inkább a Haladás elképzelése valósult meg, ugyanakkor a Puskás Akadémia kontráiban is volt fantázia.

18′ – Ofosu már kettőnél járhatna, ha higgadtabb, ezúttal a védők hibáját nem tudta gólra váltani. Addig várt, amíg Kiss elé nem csúszott, így oda a lehetőség.

15′ – Majdnem ott a Haladás-vezetés! Ezúttal Ofosu ment el a bal szélen, de 7 méterről leadott lövése Hegedűs védése után még Rabusic ismételt, de a védők tisztáztak.

14′ – Eddig Ivanov nagyon él, már harmadszor sprintelt el a szélen, beadását kivágták a védők, Habodva sarokrúgása sem volt veszélyes.

12′ – Ivanov iramodott meg a jobb szélen, de a beadásba még idejében lépett bele Nagy. A szögletet Németh Milán végezte el, de kapura teljesen veszélytelen megoldást választott.

9′ – Egy labdaszerzést követően Daushvili ívelt erőből középre, kísérlete inkább a kaput veszélyeztette, de Hegedűs a helyén volt.

7′ – Tapogatózó játék folyik a pályán, hol a PAFC, hol a Haladás játatja a labdát.

3′ – Kőkemény belépőt követett el Habovda, megérdemelt sárga lap volt a jutalma.

2′ – Ivanov szólózott egyet a Puskás védőharmadában, azonban a hátvédek jól keresztezték az útját.

1′ – Elkezdődött a találkozó. A Haladás zöld-fehér, míg a felcsúti együttes fehér-kék összeállításban játszik.

A vezetőedző várakozásairól ITT már olvashattak, most jöjjön a meccs!

16.55 – Jó napot és Hali-gólokban gazdag sportélményt kívánok minden kedves olvasónknak!

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!