AVUS-Kaposvári VK 14-10 (3-3, 5-2, 4-3, 2-2)
Szombathely, 150 néző, OB I-es vízilabda-mérkőzés, középszakasz, 6. forduló, vezette: Tóth I., Melner.

AVUS: KOVÁCS B. – IRMES 2, Takács K., KISS Cs. 3, Takács J. 1, Basara 2, Garancsy. Csere: Polovic, EKLER B. 4, Baj 2, Juhász M., Baranyai, Kurucz. Edző: Matajsz Márk.

Kaposvár: Nemes – KOVÁCS O. 2, Giga, Dobos 1, Tóth K. 1, VINDISCH 3, Juhász-Szelei. Csere: Németh L., Pataki 1, Kakstedter, Telegdy 1. Edző: Berta József.

Az 1. negyed kiegyenlített erők küzdelmét hozta, pedig a hazaiak esélyét növelte, hogy a kaposváriak négy játékosukat is nélkülözték. A 3-3-as játékrész után, a 2. negyedben Basara és Ekler távoli találataival elhúzott az AVUS, 5-3. A korábbi Európa-bajnok Kiss Csaba is megmutatta, hogy bőven lehet még számítani rá, hiszen 2 góljával 8-5-ös hazai vezetéssel vonultak a nagyszünetre a csapatok.

A 3. negyed 2 kaposvári góllal indult, majd Irmes éles szögből szerzett gólja jött, 9-7. Ekler is elemében volt, fél perccel a negyed vége előtt a mérkőzés során először vezettek 4 góllal az aligátorok, 12-8. Az utolsó negyedben az aligátorok nem engedték ki kezükből a győzelmet, Takács János gólja végképp eldöntötte a találkozót. Az AVUS az első negyed kivételével uralta a mérkőzést és teljesen megérdemelten tartotta itthon a 3 pontot, s ezzel továbbra is versenyben azért, hogy a 9-12. helyért játszhasson.

A 7. fordulóban Tatabánya – AVUS meccs következik április 17-én.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!