A hétvége során az I. osztály küzdelmei mellett a II. osztályban is tovább zajlott a pontvadászat, igazán fordulatos és izgalmas mérkőzéseket játszottak északon, míg a déli régióban tovább robogtak az éllovasok.

Vas Megyei II. o. Északi csoport 21. forduló 

Már 4:0-ra is vezetett a Gérce a címvédő ellen hazai pályán, ám a kemenesaljai játékosok nem adták fel, a 48. percben már 4:4-et mutatott az eredményjelző állása. Ezután ismét a hazaiak ragadták magukhoz az előnyt, ám ismét volt válasza a vendéglátónak. A gérceiek úgy voltak vele, hogy ha lőnek még két gólt, azzal 7:5-re biztosan megnyerik a találkozót, ám az utolsó 10 percben erre is volt válasza a vönöcki csapatnak. Elképesztő izgalmakat élhetett át az, aki ezt a 7:7-re végződő találkozót választotta a hétvége során. Hasonlóan fordulatos összecsapást hozott az Uraiújfalu – Szombathelyi Spari derbi, amelyen a hazai gárda már 3:1-re is vezetett, ám a vendégek nem adták fel és a 87. percben már a győztes góljuknak örülhettek. Úgy tűnt, kilábalhat a rossz tavaszi szériájából a Gencsapáti, hisz a vezetést is megszerezték hazai pályán a Merseváti ellen, ám a létszámgondokkal küzdő csapat végül 4:2-es vereséget szenvedett. Idegenben gyűjtögette tovább pontjait a listavezető Bük, így a Szeleste-Pósfa együttese nem tudta kihasználni a gérceiek pontvesztését.

Tabella

 

Vas Megyei II. o. Déli csoport 24. forduló

Továbbra is gyűjtögeti a pontjait az éllovas Szarvaskend és az őket üldöző körmendi gárda is, mindkettő idegenben győzött, előbbi 3, utóbbi 7 gólt vágott aktuális ellenfele hálójába. Pontokat veszített viszont a bronzérmes helyen álló Gyöngyöshermán csapata, akik Táplánban játszottak gól nélküli döntetlent. Alsóházi rangadót is rendeztek ebben a fordulóban, a sereghajtó Csákánydoroszló az előttük álló Viszákot fogadta, és verte is meg, hiába vezetett a vendég gárda.

Tabella 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!