Fokozódnak az izgalmak, ahogy közeledik a bajnoki szezon vége. Így van ezzel a röplabda sportág is, ahol akad vasi érintettség is. Az Extraliga kvalifikációs sorozatban érintett Hungast-Haladás a negyedik helyen áll és elérhető közelségben van, hogy meghosszabbítsa tagságát a legmagasabb osztályban. Ehhez viszont a hátralévő három mérkőzéséből legalább egyet magabiztosan meg kellene nyerniük.

A nyolcadik forduló zárómérkőzésére a vasi megyeszékhelyen kerül sor péntek este. A zöld-fehérek ellenfele ezúttal a Szent Benedek-Balatonfüred gárdája lesz, amelyet idegenben más sikerült legyőznie Dr. Mucsi Péter irányította szombathelyieknek. A 3-1-es sikerrel ezúttal is megelégedne a házigazda, azonban nehéz mérkőzésre számíthatnak Bokor Lauráék.

Bár a vendég együttes a sereghajtó pozícióban áll, több szoros mérkőzést is játszott eddigi találkozóin. Amennyiben nem szeretné a Haladás megnehezíteni saját dolgát, akkor mindenképpen győzelemmel kell abszolválni a pénteki összecsapást. Ezt követően ugyanis a Jászberény majd a Budaörs csapatával néznak farkasszemet. Jobb lenne mielőbb bebiztosítani az extraligás tagságot.

Hungast-Haladás – Szent Benedek-Balatonfüred
2019. április 19. – 18:00

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!