Aligha kell bemutatni a Hungarysport olvasói számára Dévai Boglárkát. A Szombathelyi Sportiskola tornásza Skóciában tört meg tavaly egy húsz éves sikertelen időszakot. A tehetséges sportoló aranyérmet szerzett az Európa-bajnokságon, aminek köszönhetően rengeteg gyermek példaképévé vált. A 19 éves versenyző jelenleg rehabilitációját tölti, de a siker még így sem kerüli el.

A rendkívül fiatal Dévai Boglárkát az ország egyik legnagyobb gazdaságot megcélzó lap állított össze egy listát, amelyre a szombathelyi lány is felkerült. Harminc sikeres fiatal 30 alatt címmel az ország legjobbjait gyűjtötték össze egy csokorba. A kiválasztásnál a fő szempont az volt, hogy a teljesítményük miatt figyelt fel rájuk az ország. A listára nemcsak az üzleti életből, hanem a kultúra valamint a sport világából is válogattak a szakértők.

Gratulálunk Dévai Boglárkának és további sok sikert kíván szerkesztőségünk a tornásznak! Az Európa-bajnokkal készült Instagram Kérdezz-felelekről készült beszámolónkat is hamarosan olvashatják portálunkon.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!