Érdekes, hogy a 2017/2018-as bajnokságban ugyanez volt a párosítás az utolsó helyosztón, vagyis az aligátorok ellenfele szintén a Tatabánya volt, de akkor még ,,csak” a 13-14. hely volt a tét.

Ezúttal mindkét gárda előbbre lép, hiszen a 11-12. helyért pólóznak majd. A mostani párharc két győzelemig tart, amelyik csapat megnyeri az első meccset, nagy lépést tesz a 11. hely megszerzése érdekében.

– Ez egy teljesen más párharc lesz, mint a tavalyi volt, mindkét csapat játékosállománya alaposan átalakult azóta. Idén, a középszakaszban két szoros meccset játszottunk a tatabányaiakkal, mindkettőn ugyanaz volt a forgatókönyv. A találkozó elején három-négy góllal elhúztak, majd kiegyenlítettünk, a végét viszont ők bírták jobban. Ezúttal tehát nagyon oda kell figyelnünk a kezdésre. Nyitott uszodában játszunk, ami nekünk ugye kicsit furcsa lesz, de nyerni akarunk. Így, a szezon vége felé nehezebb motiválni a játékosokat, tudat alatt bennük van, hogy már elértük célunkat, a bennmaradást – nyilatkozta a klub honlapjának az elutazás előtt Matajsz Márk vezetőedző.

A meccs 16 órakor kezdődik, a 2. mérkőzést 1 hét múlva, május 18-án Szombathelyen rendezik. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!