Dolgosan telnek a szombathelyi Agrobio Classic Kick-box Club mindennapjai, hiszen hétköznap kemény edzéseken vesznek részt, hogy a hétvégén új helyszíneken bizonyítsanak. Így volt ez legutóbb Budapesten is, ahol a 25. Magyar Kick-box Világkupát rendezték és amelyen elindultak az Agrobio Club versenyzői is. A háromnapos rendezvényre a sportág színe-java összegyűlt a fővárosban.

A nemzetközi világversenyen 284 egyesület 1661 sportolója vett részt. A versenyen 3131 sportoló nevezését adták le, ami jól mutatja milyen nehéz dolga volt a vasi bunyósoknak. Ennek ellenére remekül vették az akadályokat, hiszen az Agrobio Classic Kick-box Club összesítésben az előkelő 21. helyet szerezte meg, a 284 egyesület népes mezőnyben.

Külön érdekesség, hogy Kelemen Renáta, Csejtey Gábor és Németh Tibor már az 1996-os utánpótlás Európa-bajnokságon is remek eredményekkel szerepeltek. 2019-ben a budapesti világkupán mindhárman aranyérmesek lettek. Tehát 23 év után újra remekelni tudtak! A kiemelkedő teljesítményt a masters kategóriában érte el a három kick-box versenyző.

Eredmények:
Kelemen Renáta -65kg pointfighting masters 1.hely
Kelemen Renáta -65 kg light-contact masters 2.hely
Csejtey Gábor -74kg pointfighting masters 1.hely
Csejtey Gábor -74kg light-contact masters 2.hely
Németh Tibor -84kg pointfighting masters 1.hely
Holczmüller Bence -89kg kick-light junior 1.hely
Holczmüller Bence -89kg light-contact junior 1.hely
Németh Péter -94kg kick-light junior 2.hely
Pődör Csaba sajnos érem nélkül maradt

Összesítve: 5 aranyéremmel és 3 ezüstéremmel gazdagodtak versenyzők.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!