A Haladás 100. évfordulójának tiszteletére és a gyereknap miatt kettős ünnepségre készülhetnek a fiatalok és az idősebbek. A Haladás Sportkomplexum május 24. és 26. között minden tekintetben új arcát mutatja a kíváncsi érdeklődők számára. A zenei kikapcsolódás mellett sportversenyek és egyéb programok biztosítják a kikapcsolódást.

A gyermek műsorok részét képzi az állatsimogató, Nagy Jonatán illuzionista műsora, de lesz erős emberek bemutatója és táncos produkciók is. Aki pedig a labdarúgást szereti sem kell csalódnia, hiszen a vérbeli focitornát is rendeznek. A legkisebbektől a nagyobbakig mindenki bizonyíthat a rendezvényen. Aki pedig zenét szeretne hallgatni is keresse fel a sportkomplexumot.

Bárány Attila, Hamvai PG és Dj Junior mellett lesz Fáraó-bál is. Ezen kívül lesz gasztrosétány, élménykonyha és minden, ami egy hamisítatlan gyereknap elengedhetetlen része. A rendezvényre a belépés ingyenes lesz, a labdarúgó tornáról pedig a Hungarysport is beszámol majd fényképes galériával valamint élő, facebook bejelentkezés formájában. Találkozzunk ott!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!