Az már köztudott tény, hogy Neymar, a Paris Saint-Germain valamint a brazil válogatott támadója elvágyódik Franciaországból. Hiába fizettek ki érte egy zsák pénzt, csak megvillantani tudta zsenijét, így a szurkolók is könnyű szívvel intenének búcsút neki. Nem csoda, hogy azonnal beindulgattak a találgatások, hogy a Barcelona vagy a Real Madrid szerződteti le Neymart…

Azonban a PSG szurkolóinak inkább az járhat a fejükben, hogy kivel pótolhatják a brazil támadót. Úgy fest, hogy megvan a megfelelő személy – legalábbis a sajtóértesülések a PSG sportigazgatóját nevezték meg forrásnak. A lapok szerint Leonardo a Juventus klasszisát, Paulo Dybalát szerződtetné a távozó Neymar helyére.

Ennek egyedül az anyagiak szabhatnak határt. Egyrészt Cristiano Ronaldo érkezésével Dybala partvonalon túlra került. A labdarúgó testvére pedig megerősítette, hogy a szezon végén távozni fog a sztárfocista. Az első körben a PSG 50 milliót kínált a játékjogért, amit élből elutasítottak a zebrák, tekintve a labdarúgó árfolyama jelenleg 85 millió eurón áll.

Az olasz bajnokcsapat azonban nem gördít akadályokat Dybala távozása elé. Amennyiben 100 millió eurót kifizetnek a franciák, máris egymás tenyerébe csaphatnak a felek. Ezt a pénzt pedig az Interben kegyvesztetté vált Icardi megszerzésére fordítaná a Juventus. Esetleg a Manchester United középpályását, egykori zebrát, Paul Pogbát igazolnák le ismét.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!