Dél-Amerikában nem ismeretlen fogalom a labdarúgó mérkőzéseken a játékvezető megkergetése, azonban Peruban nem szokványosan szakadt félbe egy derbi. A perui kupa-találkozón az Universidad de San Cristóbal de Huamanga ellenfele a Defensor Patibamba volt. A mérkőzés viszont nem nevezhető átlagosnak, tekintve a sípmester menekülését.

Az összecsapás ugyanis rövid időre félbeszakadt. A meccs egyik kiélezett pillanatában ugyanis a játékvezetőnek muszáj volt a zsebébe nyúlnia, hogy a Defensor egyik játékosát kiállítsa. A piros lapot kapott Carlos Sosa néhány csapattársával és szurkolóval azonnal üldözőbe vette a sporit, akinek fel kellett kapnia a nyúlcipőt.

A játékvezetőnek sikerült egérutat nyernie és a közeli pályát övező kerítésen is átmászott. Ez a mozdulatsora pedig alighanem megmentette egy nagyon komoly retorziótól. Látható a felvételen mennyire mérgesek voltak az üldözői, akik biztosan nem csak beszélgetni szerettek volna a sporival. A felpaprikázott kedélyek lecsillapodását követően folytatódott a meccs, amit a hazaiak nyertek meg végül 3-1 arányban.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!