A harmadosztályban is zajlanak a küzdelmek, igazi rangadókból is csemegézhetett az, aki a hétvége során a körzeti bajnokságok mérkőzéseit választotta magának időtöltésképp. Mutatjuk az eredményeket.

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 6. forduló 

A Telekes és a Bucsu együttese továbbra is fej-fej mellett halad, előbbi egy tucatig meg sem állt a sereghajtó ellen, utóbbi viszont egy szoros meccsen tudta csak begyűjteni a három pontot Cákon. A Gersekarát ellen javított gólarányt az előző fordulóban vereséget szenvedő Kőszegfalva gárdája. Hiába kezdte győzelemmel a bajnokságot a Gyöngyösfalu, azóta zsinórban a 4. mérkőzésén hagyta el a pályát vesztesen az együttes.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei III. o. Körmendi csoport 6. forduló 

Ezúttal Rönökön folytatta remek, hibátlan teljesítményét a Magyarszecsőd, a Pankasz pedig a Szalafőn izgalmas és fordulatos mérkőzésen aratott győzelmével igyekszik tapadni az éllovasra. Érdekesség, hogy a pankasziak 4 perccel a mérkőzés vége előtt még 3:2-re vesztésre álltak, ám a rendes játékidőből hátralévő idő, valamint a hosszabbítás alatt nem kevesebb, mint 3 gólt szereztek.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 6. forduló 

Két, eddig hibátlan együttes nézett farkasszemet egymással a sárvári régióban: az Ostffyasszonyfa hazai pályán fogadta a Boba együttesét. Korán vezetést szerzett a hazai együttes, de a második etap elején egyenlíteni tudott a Boba. Amikor már mindenki elkönyvelte volna, hogy mindkét gárdának megszakad az eddigi 100%-os teljesítménye, akkor a 89. percben ismét betalált a hazai csapat, amellyel 2:1-re megnyerte a találkozót. 10 gólig meg sem állt a Kemenesmagasi a Mesteri ellen. Megszerezte első pontját az idei kiírásban a Sótony együttese is.

Jegyzőkönyvek, tabella

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!