A többszörös magyar bajnok Ferencváros ellen új taktikai hadrenddel állt fel a Haladás-Viktória FC csapata. Ezúttal öt védőt küldött harcba Simon Attila és ez a rendszer be is vált a fővárosiak ellen. A kezdeti megilletődöttség után, rendezte sorait a szombathelyi együttes és láthatóan megnehezítette a Ferencváros dolgát.

A fegyelmezett védekezéssel szemben nem tudtak mit kezdeni a fővárosi lányok. A széleken is jól zárt a retesz, az átlövések pedig nem okoztak komolyabb veszélyt. A félidő derekán Siklér lépett rosszul és nem is tudta folytatni a mérkőzést a támadó. A kis közjáték sem zavarta meg a vasi együttest és Szakonyi valamint Balogh révén még helyzeteket is kidolgoztak.

A szünet után is akadt dolga a vendégek kapusának. Először Manhart, majd Tóth II. veszélyeztetett. Bár a ferencvárosi alakulat birtokolta többet a labdát, mezőnyfölénye meddő volt. A hajrában akadt a Fradinak is helyzete, azonban ők is elpuskázták azokat, így a vége teljesen megérdemelt döntetlen lett. Ez a pontrablás pedig még sokat érhet a szombathelyieknek a későbbiek során!

Haladás-Viktória FC–Ferencvárosi TC 0-0

Haladás-Viktória FC: Bíró – Balogh, Fördős, Tálosi, Horti, Kiss Zs. – Tóth A., Rácz – Szakonyi, Siklér (Manhart), Öreg.
Edző: Simon Attila.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!