A körbeveréseknek köszönhetően több csapat is nagy versenyben van a futsal NB II. nyugati csoportjában. Köztük van az újoncként feljutott Haladás VSE II. is, amely legutóbbi két mérkőzését is elveszítette. A legutóbbi játéknapon pedig a nagy rivális, szintén a harmadik helyet megcélzó Érd gárdája látogatott a Haladás Sportkomplexumba.

Hiába kezdte jól a találkozót a vasi együttes, mégis a vezetést a vendégek szerezték meg. Kertész mattolta Homlok Leventét a találkozó 3. percében. Ezt követően kissé nehezen találta a ritmust a Haladás, mert bár támadásban maradtak az utolsó passzokba mégis hiba csúszott. Aztán a felnőttek között is bizonyított Gerencsér, majd Sipos villant meg, ezzel pedig átszakadt egy gát.

A szombathelyiek tetszetős akciókat vezettek és futószalagon alakították ki a helyzeteket. Gyenese Ádám és Kovács Máté után a félidő utolsó gólját Péter Ábrahám szerezte, ezzel nagy lélektani előnyre is szert téve. A szünet után sem álltak le a vasi fiatalok és Sipos vezérletével teljesen felőrölték a fővárosi együttes védelmét.

Végül Nagy Kevin állította be a 9-1 arányú végeredményt és aratott nagyon fontos győzelmet a Haladás csapata, amelyből minden játékos kiváló teljesítményt nyújtott. A sikerért járó bajnoki pontoknak köszönhetően tartja riválisaival a lépést az újonc együttes.

Haladás VSE II. – 5Stars Érdi VSE 9-1 (5-1)

Haladás: Homlok – Papp, Nagy K., Gerencsér, Péter.
Csere: Németh Z., Sipos, Kovács M., Gyenese, Horváth B.
Technikai vezető: Vidák Balázs

Gólszerző: Sipos 2, Gerencsér 2, Papp, Nagy K., Péter, Kovács M., Gyenese illetve Kertész.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!