Babos és Mladenovic többek között az első helyen kiemelt Elise Mertens, Arina Szabalenka belga, fehérorosz duóval került egy csoportba a világbajnokság pénteki sorsolásán. A US Open bajnokán kívül a tajvani Csan Latisa és Csan Jao-csing, valamint a német Anna-Lena Grönefeld és a holland Demi Schuurs lesz a harmadikként rangsorolt páros ellenfele a Vörös-csoportban. A Lila-csoportba a tajvani Hszie Szü-vej és a cseh Barbora Strycová, a kanadai Gabriela Dabrowski és a kínai Hszü Ji-fan, a cseh Barbora Krejcíková és Katerina Siniaková, valamint az ausztrál Samantha Stosur és a kínai Csang Suaj kettőse került. A négyesekből az első két helyezett jut be az elődöntőbe.

Érdekesség, hogy Babos Tímea nyereményjátékot hirdetett Instagram-oldalán: két szerencsés elutazhat Párizsba, a 2020-as Roland Garrosra, ahol két napra belépőt kapnak a versenyre, egy éjszakára szállást biztosít nekik a legeredményesebb magyar teniszező, sőt, még egy közös kávézásra is meghívja a világbajnokságot követő sorsolás győzteseit. A részvételhez nem is kell sokat tenni, csak követni a két Babos, Tímea és Zsuzsanna Instagram-oldalát, megjelölni azt az embert, akit a jelentkező elvinne a francia kirándulásra, illetve siker esetén gondoskodni a repülőjegyről – a párizsi kikapcsolódáshoz mindent biztosít az MTK teniszezője.

Az nso.hu értesülései szerint a magyar teniszező a vb után sem pihen, két kisebb tornán igyekszik biztossá tenni helyét az Australian Open főtábláján.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!