Tovább folytatódik a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Vép VSE Magyar Kupa kalandja, hisz a 6. fordulóban sikerült a csapatnak kiharcolnia a továbbjutást Hajdúszoboszlón, a 7. körben pedig az NB II-es bajnokságban szereplő szegediek érkeznek majd Vépre. 

“Szerettünk volna minél magasabb osztályú ellenfelet fogadni, ahol a szurkolásnak is nagy múltja van és sokakat mozgat meg egy egy mérkőzésük, hogy igazi futballünnepet rendezhessünk Vépen” – mondta el kérdésünkre Dancs Zoltán, a vépiek középpályása, aki valószínűleg sérülés miatt ki kell hagyja majd az október 30-án esedékes kupapárharcot.

“A szegediek keretét látva feltűnnek nagy nevek, reméljük, hogy sokan kilátogatnak majd a mérkőzésre, annak ellenére, hogy a rendezési időpont nem éppen szurkolóbarát. Mivel a bajnokságban szeretnénk minél előkelőbb helyezést elérni (jelenleg 9. forduló elteltével a 7. helyen áll a csapat, egy meccsel kevesebbet játszva), így mindig a soron következő meccsre készülünk, de mindenkinek a fejében ott motoszkál már a szegediek elleni találkozó, amikor talán élete legemlékezetesebb mérkőzését játszhatja. Az biztos hogy nem adjuk könnyen magunkat a mérkőzésen, próbálunk bátor támadó futballt játszani, és hát a sportban ugye hallottunk már csodákról!” 

A találkozót tehát október 30-án rendezik meg, a kezdés időpontja pedig 12:30, amely valóban nem szurkolóbarát, de így is nagy érdeklődésre számítanak a helyiek, akik számára valóban egy futballünnep lehet a Szeged elleni összecsapás. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!