A nemzeti csapat mérkőzései miatt viszonylag hosszabb szünet után folytatódik a férfi élvonalbeli futsal bajnokság. A forduló már a múlt héten elkezdődött, de a Haladás VSE-nek ezúttal is hétfőn kell pályára lépnie. Ezúttal hazai környezetben fogadják a jó erőből álló és meglepetésekre képes Aramis Sportegyesület csapatát.

A szombathelyi zöld-fehér alakulat a Berettyóújfalu otthonában elszenvedett vereség óta nem talál legyőzőre. Zsinórban öt megnyert mérkőzéssel a háta mögött Csömörön folytathatta volna a győzelmi szériáját a vasi együttes, azonban Juanra tanítványainak nem jött ki a lépés, így csak döntetlenre futotta erejükből. Ennek ellenére is biztos a második helyük a tabellán.

Ráadásul a rivális Nyírgyulaj a fordulóban csak 1-1-re végzett Dunaújvárosban, így akár növelheti előnyét az ezüstérmes pozícióban álló Haladás. Az Aramis eddig nagyon kétarcú, hiszen legyőzték a Csömör és a Veszprém csapatát is, azonban a DEAC és a Nyírgyulaj ellen gólt sem tudtak lőni. Izgalmas és remélhetőleg Hali gólokban gazdag mérkőzést hoz a hétfő esti derbi.

Haladás VSE – Aramis SE
2019. november 4. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!