A tegnap este során tisztújító taggyűlést tartott az AVUS, melyen az elnök Juhász Tibor tájékoztatta a tagságot a már előzetesen beharangozott döntéséről, miszerint nem kívánja jelöltetni magát az elnöki pozícióra.

A taggyűlés ezek után Bánfi András, Birkás András, Hetényi Norbert, dr. Tímár Péter és dr. Tóth Csaba személyében megválasztotta az új küldötteket. A küldöttek pedig Juhász Tibor ajánlása alapján megválasztották az új elnököt, Bánfi Pétert. Az új vezetőség január 1-jén kezdi meg munkáját.

Húsz éve kezdtük el lerakni a vízilabdasport alapjait Szombathelyen. Magyarországon elsőként valósítottuk meg az általános iskolai vízilabdás oktatást. Klubunkban majdnem 200 gyerek vízilabdázik. Harmadik évét kezdte felnőtt csapatunk az OB I-ben. Úgy érzem, leraktam a masszív alapokat, most úgymond a magasépítők jönnek, hogy az alapokra egy „felhőkarcolót” építsenek – mondta el Juhász Tibor a vaol.hu-nak adott nyilatkozatában, amelyben megjegyezte, hogy meggyőződése szerint jó kezekbe kerül az elnöki poszt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!