Vérbeli rangadót rendeztek a férfi futsal másodosztály nyugati csoportjában. A 14. forduló pikáns összecsapásának ígérkezett a Haladás VSE II. valamint a Nagykanizsa párharca. Mindkét csapat a második hely megszerzéséért van nagy harcban. A szombathelyieket dicséri, hogy ők a nyáron jutottak fel a harmadosztályból és újoncként szerepelnek ilyen eredményesen.

Már a középkezdés után látszott, hogy mindkét gárda komolyan veszi a találkozót és igyekeztek egymásra erőltetni saját játékukat. Ez csak részben sikerült, mert igazán egyik csapat sem mert többet kockáztatni annál, amennyit feltétlenül szükséges volt. A támadó harmadban mindkét oldalon akadtak pontatlanságok, miközben a védelmek hiba nélkül látták el feladataikat.

Némiképp meglepetésre így nem született gól az első félidőben, ami ritkaság a futsal mérkőzések során. A térfélcsere után a Haladás játszott veszélyesebben, igaz Szakmeiszter kapus eszén nem tudtak túljárni a szombathelyi játékosok. Majd Kollár Péter villant egyet és használta ki a zöld-fehér védelem megingását és a 31. percben vezetéshez juttatta a vendégeket.

Ezután nagyobb sebességi fokozatra kapcsolt a Hali II. Játékrendszert is váltottak a hazaiak és próbálták teljesen beszorítani a Nagykanizsát. Ez részben sikerült is, azonban az egyenlítő gólt már nem tudták megszerezni. Egy igazán küzdelmes mérkőzést láthatott a szombathelyi közönség, amelynek végén a vendégek örülhettek.

Haladás VSE II. – Nagykanizsai Futsal Club 0-1 (0-0)

Haladás: Gyimesi – Nagy K., Gyenese, Németh Z., Péter.
Csere: Homlok – Szakasics, Kajáry, Volner, Németh G.
Technikai vezető: Vidák Balázs

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!