Reddic, Washington, Curry, Hooker és Lake is válaszolt érdeklődésünkre.

Ron Curry: a családommal, és néhány csapattárssal fogok ünnepelni. 2020-ban remélem, hogy nyerünk egy újabb bajnoki címet, és továbbjutunk a Bajnokok Ligája csoportköréből!

Quinton Hooker: a feleségem itt van Szombathelyen, így együtt fogunk szilveszterezni. A srácokkal is lehet, hogy összejövünk, talán itt, vagy Budapesten, majd meglátjuk. Számomra ez a nap arról szól, hogy összegyűlünk, játszunk és készülünk az új évre. A következő esztendőben jó egészséget kívánok a családomnak és a barátaimnak! Hálás vagyok, hogy ilyen helyzetben lehetek, szeretnék bajnoki címet szerezni Szombathelynek!

DeVaughn Washington: Még nem is tudom, kivel fogok ünnepelni, de feltehetően a csapattal. Meglátom, ki mit csinál. Az, hogy mit szoktam csinálni ezen a napon szigorúan titkos. Mindenkinek egészségben és szerencsében gazdag boldog új évet kívánok!

Juvonte Reddic: a családommal és a társakkal szilveszterezek. Elsősorban a családtagjaimmal szeretnék időt tölteni és felkészülni a következő évre. Jövőre még több sikert kívánok mindenkinek!

De’Quon Lake: Szombathelyen fogok ünnepelni néhány baráttal, és próbálom jól érezni magam. Az újévi kívánságom az, hogy érettebb férfi legyek, illetve tanuljak magamról, hogy jobb emberré váljak.

Kívánjuk nekik, hogy minden úgy teljen, ahogy eltervezték! Az ünneplés után pedig újra a munkáé lesz a főszerep, január 2-án már edzés, 4-én pedig ZTE – Falco szomszédvári rangadó következik.   

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!