Hétfő este véget ért a 34. Szilveszter Kispályás Labdarúgó Torna. A helyosztók mérkőzéseit a Hungarysport természetesen ezúttal is élő stream segítségével közvetített. A végső helyezések mellett akadt azonban különdíj, amit a legjobbak kaptak meg. Kategóriánként megválasztották a legjobb játékost, kapust és jutalmazták a gólkirályokat is.

A hölgyek mezőnyében megoszlottak a plakettek és elismerő oklevelek, hiszen az első három helyen végzett csapatok közül mindegyik delegált 1-1 labdarúgót a nyertesek közé. Az öregfiúknál a Don Pepito tarolt a vesztes finálét követően, hiszen a gólkirály és legjobb kapust ők adták. A legjobb játékos pedig az aranyérmes Trió Egerszeg irányítója Kaj András lett.

A nyílt amatőrök mezőnye rendkívül sűrűnek bizonyult, hiszen minden gólért keményen meg kellett dolgoznia a csapatoknak. Ebben a kategóriában is az első három csapat delegált 1-1 játékost a legjobbak közé. A mezőnyjátékosok között Kiss Bence örülhetett, míg a hálóőrök versenyfutását Lévay Gergely nyerte. A gólkirály 8 találattal Kovács Dominik lett.

SZILVESZTER KUPA

KÜLÖNDÍJASOK

NŐI

Legjobb játékos: Marina Georgieva (FC Monarchia)
Gólkirálynő: Beimli Katalin (Pelc-Nyárád) 11 gól
Legjobb kapus: Németh Viktória (VadBarna Szolárium)

 

ÖREGFIÚK

Legjobb játékos: Kaj András (Trió Egerszeg)
Gólkirály: Koronczai Roland (Don Pepito) 11 gól
Legjobb kapus: Táncsics András (Don Pepito)

 

NYÍLT

Legjobb játékos: Kiss Bence (Futer Tüzifa)
Gólkirály: Kovács Dominik (Budai Bádog-Sport 36) 8 gól
Legjobb kapus: Lévay Gergely (Lara Autókozmetika FC-Bumstift)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!