A baráti kezdeményezésnek induló kocogómozgalom, egyesületi szintre nőtte ki magát. A 2019-es esztendő talán ezért is hatalmas mérföldkő a Szombathelyi Futóklub életében. Ráadásul Pátkai Attiláék stílusosan búcsúztatták el az évtizedet egy hamisítatlan sportrendezvénnyel, ahová minden kocogót nagy szeretettel vártak.

Az év utolsó futására többen is érkeztek és tettek eleget a felhívásnak. Parókába és jelmezbe bújtak a sportbarátok és a Csónakázó tó partján lévő parkolóban találkoztak. A baráti beszélgetést és a közös bemelegítést követően együtt vágtak neki a mintegy 7 kilométeres távnak. Ezúttal nem csak a tó környékén rótták a köröket a futók, hanem a belváros felé vették az irányt.

 

A főbb találkozási pontoknál készített fotókon jól látszik, hogy remek hangulatban telt a kocogás, majd a kiindulási ponthoz visszaérve nem maradhatott el a közös koccintás sem. Aki esetleg lemaradt a Szombathelyi Futóklub rendezvényéről se keseredjen el, mert az év elején is rendeznek hasonló közös futásokat valamint edzéseket.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!