A Szolnok ellen parádés véghajrát követően rangadót nyert az Egis Körmend a férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján. Szerdán pedig már ismét a nemzetközi mezőnyben bizonyíthatnak a vasi piros-feketék. A FIBA Europe Cup második csoportkörének negyedik mérkőzésére kerül sor szerda este, ami kulcsfontosságú lehet a továbbjutás szempontjából.

A Körmend ugyanis két hete megszerezte első győzelmét a K-csoport küzdelmei során. Nagy csatában, saját otthonában győzte le a Zwolle gárdáját Matthias Zollner együttese. Ezúttal szintén idegenbeli derbi vár Ferencz Csabáékra. Lettországban a Ventspils otthonában lépnek pályára a győzelem reményében. Egyetlen kérdés, hogy mire mennek egymással a csapatok?!

A vasi alakulat ugyanis mindkét korábbi elveszített találkozóján jól játszott, csak a véghajrában dőltek el ezek a mérkőzések. A Körmend viszont lépéshátrányban van és csak a győzelem esetén tarthatja életben a csoportból való továbbjutás esélyeit. A mérkőzést természetesen ezúttal is láthatják olvasóink a Hungarysport felületén.

Ventspils – Egis Körmend ​​​​​​​
2020. január 22. – 18:00
Ventspils, Olympic Center Ventspils

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!