Ahogy megszokhattuk a Szombathelyi Műjégpályán hétről-hétre várja a városi Szabadidősport Szövetség. Szervezésében különböző rendezvényekre látogathattak ki a korcsolyázás szerelmesei. A váltóversenyek mellett előkerült az egyszemélyes és a tandem fakutya is, amely Varga Jenőnek köszönhetően a jégpálya egyik nagy sikert arató sporteszköze lett.

A Mikulás-parti mellett nem maradhatott el idén sem a farsangi mulatság sem, amelyről a Hungarysport is beszámolt. A kiemelt rendezvényeket pedig az Emberi Erőforrások Minisztériuma is támogatta. Február utolsó napján viszont valami véget ér. A Szombathelyi Szabadidősport Szövetségnek köszönhetően egy rendkívül emlékezetes programra csábít mindenkit.

A Szezonzáró Jéggálát egykor a korcsolya sportág népszerűsítése valamint a sportág ismert elemeinek a bemutatója miatt hívták életre. Ezúttal sem lesz másként, azonban versenyekből sem lesz hiány és ahogy Varga Jenő ígérte, ezen a napon minden a korcsolyáról fog szólni. A jelszó pedig nem is lehet más, mint “játék határok nélkül”.

SZEZONZÁRÓ JÉGGÁLA
2020. február 29. – 09:30
Szombathely, Műjégpálya

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!