A hatalmas érdeklődés miatt már szerda délben elfogyott a soproni klub által rendelkezésre bocsátott 220 db vendégjegy, így szinte biztosan telt ház lesz a Novomatic Arénában. És, hogy mit vár a címvédő a soproni összecsapástól, azt az amerikai irányító, Quinton Hooker árulta el a falcokc.com-nak.

Amíg a sárga-feketék válogatott meccseken pallérozódtak, addig a soproniak négy felkészülési meccset is játszottak és mindet meg is nyerték.

– Az edzőmeccseken engem az eredmények érdekeltek a legkevésbé. Minden mérkőzésen megvoltak a konkrét feladatok, védekezésben és támadásban egyaránt. Kellett, hogy gyakoroljunk és nem egymás, hanem minőségi ellenfelek ellen. Ezen túlmenően nagyon kíváncsi voltam a fiatalokra is meccshelyzetben, és voltak kifejezettem biztató dolgaik – ezt Kostas Flevarakis, a hazaiak mestere nyiltakozta a sakc.hu-nak.

A soproni mester hozzátette: a szurkolók már nemegyszer belehajszolták a csapatot a győzelembe, és bár valóban a Falco csapatára fókuszáltunk, ha sikerülne “elkapni” a bajnokot, az nagy lökést, önbizalmat adhat a következő mérkőzésekre.

A Sopron – Falco meccsen 18 órakor dobják fel a labdát.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!