A hétvége során az érmes helyekért folytatott harcban sorsdöntő rangadót vívott a Répcelaki SE Szuperligás tekecsapata, akik az FTC ellen léptek pályára a fővárosban.

A 3. helyen álló Répcelak és a 4. FTC között mindössze 4 pontos volt a differencia, azaz ha a hazaiak győznek, akkor minimálisra csökkentik a hátrányukat.

A vasiak továbbra is kénytelenek nélkülözni a sérült Kakuk Leventét, így a 6 sávos pályán megrendezett rangadó első sorában Vörös Milánt, Molnár Pált és Horváth Zoltánt küldte pályára Kiss Zsolt edző

Vörös szettveszteség nélkül hozta a párharcát, Molnár viszont alulmaradt a nemrég még répcelaki közönségkedvencnek számító Zapletán Zsomborral szemben. A mérleg nyelvét ekkor Horváth Zoltán billentette a vendégek oldalára, ugyanis remek sorozatot produkálva győzte le Botházy Pétert, azaz félidőben a Répcelak vezetett 2-1-re, 45 fával.

A záró körben természetesen mindent megtett a fővárosi alakulat, hogy megfordítsa a mérkőzést, erre pedig minden esélye meg is volt. A ferencvárosi Bíró Patrik ugyan kevesebb fát ütött, mint vetélytársa, ifj. Móricz Zoltán (605-611), de mégis a hazai tekés örülhetett a pontnak a több „behúzott” szettnek köszönhetően. Közben Pintér Károly egyenletesen gurítva hozta a Németh Attila elleni ütközetet, így az is belefért, hogy Kuslics Gergely több mint 50 fás különbséggel kikapott Kovács Gábortól, mivel végül a Répcelaki SE 5-3 (3490-3471) arányú győzelemmel zárt.

Fotó: repcelakisport.hu

A répcelakiak ezzel 6 pontra növelték az előnyüket riválisukkal szemben, azaz nagy lépést tettek az újabb Szuperliga érem irányába, illetve továbbra is látótávolságra van a képzeletbeli dobogó második, valamit első fokától!

A folytatásban (március 14-én, 14 órakor) a répcelaki csapat hazai pályán fogadja a Szolnoki MÁV SE gárdáját.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!