A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban is lezajlott még egy forduló a kényszerpihenő előtt, így a 18. játéknap eredményeiről beszámolunk olvasóinknak, annál is inkább mivel ezekre a találkozókra a zártkapu miatt már nem látogathattak ki a szurkolók.

Vas Megyei II. o. Északi csoport 18. forduló

Négy gólos hátrányt tékozolt el a listavezető: a Gérce együttese a hétvége során a Gencsapáti gárdáját fogadta hazai pályán, a papírformának megfelelően pedig hamar, már a második játékrész elejére 4 gólos előnyben volt a házigazda, igaz az első félidőben a vendégeknek is akadt lehetősége, de ekkor még a szépítés sem jött össze számukra. Ezután aztán valami olyan következett, amire nem sűrűn van példa még a profi labdarúgásban sem, a Gencsapáti együttese megtáltosodott, és hihetetlen küzdeni tudással 4:3-ra visszahozták a mérkőzést, majd következett a hosszabbítás. Klasszikus, drámaírók által szépen megfogalmazott események játszódtak le ekkor: szöglet, utolsó lehetőség, és a papíron gyengébb együttes 4-ás hátrányát ledolgozva kiegyenlít. Kár, hogy ezt a zárt kapuk miatt nem sokan láthatták.

Nem tudta azonban kihasználni a listavezető botlását a legfőbb üldözőnek számító Söpte együttese sem, akik a sereghajtó otthonában vendégszerepeltek a hétvége során, ám képtelenek voltak gólt szerezni, így be kellett érniük egy ponttal.

Nem várt könnyű feladat a bronzérmes helyen álló Ikervár csapatára sem, hisz a tavasszal jó formában lévő Uraiújfalut fogadták, és hátrányba is kerültek, ám a csapat korábbi játékosa révén fordítani tudtak, és otthon is tartották a 3 bajnoki pontot.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei II. o. Déli csoport 18. forduló 

Hét gólt hozott a kiesési rangadó: a sereghajtó Viszák csapata a közvetlenül előttük álló Táplán együttesét fogadta a hétvége során, ahol végül a vendégek bizonyultak jobbnak, egy találattal tudtak ellenfelük fölé nőni a táplániak. Tovább folytatta jó sorozatát a listavezető is, a csákánydoroszlóiak ezúttal Nádasdot verték. Óriási küzdelmek után a Szentpéterfa is begyűjtötte azonban a 3 bajnoki pontot, a 90. percben sikerült megszerezniük a győztes gólt felsőcsatáriban.

Jegyzőkönyvek, tabella

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!