Néhány hete még elképzelhetetlen volt, ami mára véres valóságot jelenti. A koronavírus-járvány ugyanis oly távolinak tűnt, hogy Kínából nem érhet az öreg kontinensre. Nemcsak, hogy ideért, de szinte mindent meg is bénított ennek köszönhetően. A gazdaság törékeny egyensúlya a múlté és a sportolók is pont a hajrá időszakát otthonukban töltik.

Saját edzéstervvel készülnek az esetleges folytatásra. Azonban akadnak sportágak, ahol már bizonyossá vált, hogy legközelebb már csak a következő szezonban szurkolhatnak kedvenceikért a nézők. A Falco rettegett otthona, ahol nem sikerült legyőznie egyetlen magyar csapatnak sem a címvédőt, továbbra is büszkén magasodik és várja a kosarasokat, szurkolókat.

Az Illés Akadémia, Király Sportcentrum és a Haladás pályáin is hasonlóan lehangoló kép várta fotóriporterünket. A felhívás szinte kivétel nélkül ott található a bejáratoknál, amely emlékeztet a szomorú valóságra, a kijárási korlátozásra és a sportrendezvények időszakos megszűntetésére. A labdarúgóknak is maradnak a kihívások és az egyénileg összeállított edzésrend.

Ami pedig a szabadidősportok kedvelt helyszínének számít, kósza embereket lehetett látni a Sportligetben, de ilyenkor itt is rendületlenül zajlottak a kispályás labdarúgó mérkőzések, tenisz tréningek. Reményeink szerint hamarosan találkozhatnak egymással a szurkolók és játékosok egy-egy derbin. Addig viszont marad az otthon és a Hungarysport, ahol a vasi sportolók üzennek a nézők számára.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!