Hetekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, ami mára valósággá vált. Kínából induló koronavírus felütötte fejét Európában, így Magyarországon is. Emiatt szép lassan szinte minden sportág kényszer intézkedéseket hozott, majd miután a zárt kapus találkozók sem hozták meg a kívánt védelmet, így kényszerszünetre küldték a játékosokat.

A Hungarysport igyekezett minden egyesületet megkeresni, hogy néhány másodperces kis videóban meséljék el, hogy egy adott sportoló mivel tölti napjait. Kivétel nélkül mindenki pozitívan álltak a megkereséshez és egymás után érkeztek a kis videók. Igazán széles repertoáron mozogtak a sportolók, hiszen a testedzés mellett készültek képkockák játék, takarítás és filmnézés közben is.

A Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület női kosárlabda csapatának irányítója, Jakubovics Dóra is megfogadta az előírásokat és otthonában próbálja átvészelni ezt az átmeneti időszakot. Nyilván nagyon hiányzik neki is szeretett sportága és csapattársai, reményei szerint hamarosan visszazökkenhet mindent a régi kerékvágásba. Nézzük, hogy tölti idejét egy női kosaras…

Cikkünk a Vasi Korall Kft. támogatásával készült!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!