A koronavírus-járvány tetőzését csak május elejére várja az operatív törzs, több szomszédos országban viszont szép lassan megindul az élet. A sportolóknak reményt adhat Németország, ahol néhány nap múlva – igaz zárt kapuk mögött – de újraindulhat a labdarúgó Bundesliga. Nem ilyen szerencsések a magyar röplabdázók, akik számára véget ért a szezon.

A honi szövetség döntését követően a Haladás Szombathely játékosai is hazatértek, ráadásul a szakosztály komoly nehézségekkel kénytelen szembenézni, amelyről korábban is írtunk. Ezúttal a csapatkapitány véleményére voltunk kíváncsiak, hogy Ő milyennek találta a keret erősségét, egységét és a kialakult járvány miatti kényszerdöntést.

– Nagyon sajnáltam,hogy nem tudtuk befejezni a szezont, hiszen a munka pont a végére érett volna be, és mivel felfelé ívelt a teljesítményünk, így jogosan lehet hiányérzetünk. A szezon során voltak gyengébb és jobb meccseink, ahol megszorongattuk az első négy csapat közül valamelyiket. Azért annak örülök, hogy az utolsó mérkőzésen sikerült egy remek hangulatú, szoros 3:2-es mérkőzést játszanunk, ahol nagyon motiváltak és fegyelmezettek voltunk – osztotta meg gondolatait Vacsi Evelin.

Cikkünk a Vasi Korall Kft. támogatásával készült!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!