Alaposan félresikerült egy buli – így lehetne összegezni azt az összejövetelt, amely lázban tartja a lakosságot Floridában. A rendőrségi tájékoztatás szerint letartóztatási parancsot adtak ki két NFL-játékos ellen. A közlemény szerint egy miramari buliban a New York Giants védője, Deandre Baker, illetve a Seattle Seahawks védője, Quinton Dunbar egy harmadik társukkal 11 ezer dollárnyi készpénzt és 60 ezer dollár értékű órákat, értéktárgyakat raboltak a partin résztvevőktől.

Kiderült, hogy a fogadások kötésére szakosodott társaságban kipattant a vita, majd fegyvert rántott Baker a többiekre. Dumbar és az említett harmadik társuk ekkor csatlakozva szintén elővették a pisztolyukat és elkezdték begyűjteni a vagyontárgyakat. A fenyegetést és a rablást követően gyorsan elhagyták a helyszínt.

A rendőrség felvette a kapcsolatot az amerikai foci szövetségével. Az NFL hivatalos közleményben jelezte, hogy mindenben együttműködik a hatóságokkal valamint a játékosok csapataival is. A szerda esti incidens óta azonban még nem tartóztatták le a játékosokat. Baker és Dunbar ellen négy-négy fegyveres rablásra vonatkozó vádpontot emlegetnek, így aligha ússzák meg a börtönt.

Cikkünk a Vasi Korall Kft. támogatásával készült!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!