Ahogy beszámoltunk róla korábban, Csóka András, Szombathelyi Darts Club Sportegyesület elnöke hatalmas csatában kivívta a továbbjutást az I. STEEL Hungarian Diamonds Cup meghívásos tornán. Ez a feladat várt a másik vasi versenyzőre Szajkó Rolandra is, aki a hétvégén a H-csoport tagjaként ragadott nyilat és nem okozott csalódást, ezt az élő stream közvetítésnek köszönhetően olvasóink is láthatták.

Az SZDCSE kiválósága igyekezett a legjobb formáját nyújtani és ez, az eredmények ismeretében sikerült is, hiszen első helyen, veretlenül lépett tovább az egyenes kiesési szakaszba. A budapesti seregszemlén Szekrényes Viktor és Detvay Gergely sem bírt Szajkóval, aki rendkívül pontosan célzott, így a első helye nem is forgott veszélyben. Annak ellenére sem, hogy riválisaihoz képest gyengébb kiszálló-mutatóval rendelkezett.

Ezt a kiváló kezdéseivel és körönkénti magas nyílátlagaival kompenzálni tudta. Ezzel pedig mindkét szombathelyi versenyző továbbjutott és készülhetnek a június 13-án folytatódó egyenes kieséses szakaszra. Az SZDCSE mérkőzéseit, ahogy eddig is, élő stream segítségével közvetítjük a Hungarysport olvasói valamint a darts sport szerelmesei számára.

I. STEEL Hungarian Diamonds Cup

H-csoport
Szajkó Roland – Szekrényes Viktor 4-2
Szajkó Roland – Detvay Gergely 4-1

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!