Az elmúlt években meghatározó szerepet töltött be a honi futsal életben a Haladás VSE együttese. Szinte minden évben a bajnokságot a dobogón fejezte be a szombathelyi klub, de történelmi sikerek sem maradtak el. Elég csak a 2018-as Magyar Kupa elsőség megszerzésére gondolni, majd két évvel később az Aréna Savariában is aranyérmet szerzett a klub.

A játékosok keményen dolgoztak a szakmai stáb irányítása alatt, de a megfelelő hátteret mindvégig a vezetőségnek a feladata biztosítani. Bokor Zsolt sportigazgató elmondta, hogy a járvány komoly anyagi csapást mért minden egyesületre, így a Haladásra is. Ennek ellenére jó partnereknek bizonyultak a játékosok, akikkel rövid idő alatt sikerült megállapodni a folytatásról.

Mint ismert, öt válogatottban is számításba vett futsalossal kötött szerződést a 2020/2021-es szezonra. Dróth Zoltán, Vas Ádám, Hajmási Milán, Alasztics Marcell és Dávid Richárd mellett több játékosát is sikerült megtartania a klubnak. A sportigazgatóval készült interjúnkból viszont kiderül, hogy milyen változások várhatóak a keret kialakítása kapcsán.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!