Meglehetősen hosszú kényszerszünet után kezdődhetett el az íjászok idei szabadtéri versenysorozata. Első állomásaként Felsőtárkányban találkoztak az ország legjobbjai, hogy részt vegyenek a seregszemlén. Nem hiányozhattak a szombathelyi színeket képviselő Haladás VSE versenyzői sem, akik ezúttal is kitettek magukért és szép eredményekkel térhettek haza.

A sor élére Tomsics Balázs kívánkozik, aki kategóriájában a legjobbnak bizonyult. A vasi sportoló végig magabiztosan versenyzett, ennek pedig meg is lett az eredménye. A nagy közdelem során 474 ponttal rukkolt ki, ezzel pedig az aranyérmet is megszerezte a felnőtt férfi vadászreflexesek mezőnyében. Igazán biztató kezdés a jövőre nézve.

Ezüstérmes lett a hölgyek között Kukorelli Edit, aki nagyot csatázott a végső győzelemért. A második helyen végzett sportoló végül 421 ponttal zárta a küzdelmet. Kondora Cecília a hetedik, míg Baranyai Tamás a tizenegyedik helyen végzett a szezonnyitón. Sokat azonban nem pihenhetnek az újászok, hiszen legközelebb Écsen lépnek lőállásba, majd Örkényben folytatódik a GP-verseny.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!