A dobogót célozza meg a Haladás-Viktória FC élvonalbeli női labdarúgó együttese. Ehhez azonban ütőképes gárdát kell kialakítani, hiszen több meghatározó játékos távozott a vasi megyeszékhelyről. Szakonyi és Öreg eligazolása mellett Heike Manhart felhagyott a profi labdarúgással, állandóan visszatérő, kiújuló sérülései miatt.

Az új évadra készülés jegyében már gőzerővel dolgozik a szakmai stáb. Az új szerzemények – Jánosi Ninetta és Szil Tünde – mellett több, a magyar válogatottban is számításba vett labdarúgóval sikerült megállapodnia a vezetőségnek. A hó végén több játékosnak is lejár a szerződése, így kifejezetten időszerű volt a kontraktusok megkötésének.

Ennek eredményeként hat futballistával sikerült megállapodni. A kapus Bíró Barbara mellett további egy esztendőre marad Szombathelyen Horti Boglárka, Fördős Beatrix, Balogh Henrietta, Kopcsándi Vivien valamint Harsányi Andrea is. Közülük Bíró, Horti és Balogh már több ízben is magára ölthette a címeres mezt, míg Fördős az U19-es nemzeti csapat egyik meghatározó embere.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!