A legkeményebb sportágnak számít, ugyanakkor a legnagyobb nívóval rendelkező UFC ligába nem könnyű beverekednie magát egyetlen versenyzőnek sem. Aki pedig ott van, igyekszik minden magától telhetőt megtenni a sikerért vagy a tisztes helytállásért. Ezért furcsa Max Rohskopf bemutatkozó mérkőzése, amelyre a hétvégén került sor.

A 25 esztendős amerikai versenyzőnek honfitársával a 28 éves Austin “Thud” Hubbard ellenében kellett volna bizonyítani. Két meneten keresztül állta is a sarat, azonban a harmadik felvonás előtti szünetben szinte könyörögni kezdett edzőjének, hogy ne kelljen folytatnia a találkozót. Így idő előtt, TKO-val ért véget az összecsapás, aminek nagy utóhangja lett.

Egyrészt a szurkolóknak sem tetszett ez a visszalépés, másrészről a riválisok is alapos kritikával illették az ifjú titánt. Dustin Glenn “The Diamond” Poirier a Ultimate Fighting Championship könnyűsúlyú versenyzője azt kérte számon Max Rohskopf-ön, hogyan kerülhetett be valaki az UFC gálára, aki ennyire puhány?!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!