A Jánosháza VSE csapata gőzerővel, és megerősített kerettel készül az augusztus 15-én rajtoló megyei I. osztályú bajnokságra. A gárda több, ígéretes edzőmérkőzést is játszott az elmúlt hetekben, amely azt vetíti előre, hogy komolyan számolni kell a tavalyi sereghajtóval az idei bajnokságban.

A felkészülési meccsek sorozatát egy Csepreg elleni, 5:0-ás győzelemmel kezdték meg, majd következett a Badacsonytomaj elleni derbi, ahol egy ikszes mérkőzésen végül a vendégek 2:1 arányban felülmúlták őket.

Közvetlenül a Badacsonytomaj elleni ütközet után másnap már Táplánszentkereszten szerepelt az együttes: gólgazdag találkozón végül 5:4-es jánosházi siker született.

Ezután Veszprém Megye erőssége, az úrkuti brigád volt a vasiak ellenfele. A győzelmek sora pedig tovább folytatódott, hisz 3:1-re őket is sikerült két vállra fektetniük.

Természetesen ezen a héten sem tétlenkedtek a csapatnál, a szintén veszprémi vonzáskörzetbe tartozó Csabrendek gárdája ellen 5:1-es sikert értek el, szombaton 10 órától pedig a Sümeg ellen folytatnák jó sorozatukat.

Az augusztus 2-i, Csepreg elleni kupamérkőzésre tehát remekül hangolt a csapat, kíváncsian várjuk, hogy mit várhatunk tőlük a bajnokság során. 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!