A szentkirályi városrészen 4 napos programsorozat övezi Nemzeti Ünnepünket. A hosszú hétvége és a szentkirályi búcsú második napján Tóth Kálmán, a sportbizottság elnöke, a körzet önkormányzati képviselője közös testmozgásra invitálta a futás szerelmeseit. Miután a főszervező személyesen köszöntötte a megjelenteket, a résztvevőkkel, közöttük a Szombathelyi Futóklub tagjaival egyeztettek a távok útvonalát illetően.

A Gyöngyöshermán-Szentkirály városrész kiemelt helyszíneit érintve lehetőség volt az 1,4, valamint a 4,7 kilométeres szakaszt teljesíteni. A hangulatra – akárcsak az időjárásra – nem lehetett panasz. A szikrázó napsütésben megrendezett Szent István közösségi futáson csak mosolygós arcokkal találkoztunk.

A közösségi futás startjánál Tóth Kálmán, a program főszervezőjeként a hagyományok ápolásat és a mozgás fontosságát hangsúlyozta.

És persze fotókat is hoztunk.

A kocogás végeztével a Szedreskertbe érkeztek vissza a sportemberek. A hosszú hétvége hátralévő részében már a zenéé, a kultúráé lesz a főszerep, érdemes lesz ma és szombat este is kilátogatni Gyöngyöshermánba.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!