A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban is okozott némi fennakadást a hétvégi viharos időjárás, ám a 3. forduló mindkét régióban lezajlott. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Kiütéses győzelme után továbbra is hibátlanul menetel a Nádasd együttese, a listavezető még gólt sem kapott a szezon során. Ugyancsak nagyarányú győzelmet aratott a Csákánydoroszló gárdája, ám a mérkőzés inkább az utolsó percekben kiosztott 3 piros lapról marad emlékezetes. A játékvezetőnek a partjelző kedvesen jelezte, hogy nem megfelelő szavakkal illették őt a vendég futballisták, melynek hatására a sípmester nem is tétlenkedett, kapásból a zsebéhez nyúlt. Az említett két csapat mellett a Táplán és a Körmend is begyűjtötte a 3 bajnoki pontot a hétvége során, így abban biztosak lehetünk, hogy izgalmasak lesznek a déli régió küzdelmei a bajnoki címért.

Jegyzőkönyvek, tabella

Az északi régióban sokkal szorosabb mérkőzések jellemezték a 3. játéknapot. A Gérce első idei győzelmét épp a Zanat-Haladás ellen szerezte meg. A Söpte egy nagyon kiélezett összecsapáson szerzett értékes három pontot Pecölben. Rengeteg lap került kiosztásra, amely a szoros eredményeknek, és a felázott talajnak is köszönhető.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!