A K&H női kézilabda liga 3. fordulójában, szombaton 18 órától az újonc Boglári Akadémia-SZISE vendégeként lép pályára az SZKKA.

Marosán György tanítványainak soron következő ellenfele az első fordulóban legyőzte odahaza a Békéscsabát, majd kikapott az Érd vendégeként. A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia csapata két vereséggel kezdte az idényt, így most minden vágya, hogy Balatonbogláron szerezze meg az első idei győzelmét.

– A Siófok ellen elégedett voltam a szép megoldásokkal, de szombaton ha csúnya megoldásokat is, de góllal befejezett támadásokat látok, akkor is boldog leszek. Nincs kifogás, győzni kell. Ez az a mérkőzés, ahol semmi nem érdekel, hogy kinek mije fáj. Felülünk a buszra, elmegyünk Balatonboglárra és megharcolunk a két pontért. Nem fogják ingyen adni, nagyon nehéz mérkőzés lesz. Egy szimpatikus, sokat futó, nagyon agresszív csapat a NEKA, aki ellen szerintem sikerült megtalálnunk az ellenszert. Bizakodó vagyok, de óva intenék bárkit, aki azt hiszi, hogy egyszerű mérkőzés lesz – fogalmazta meg várakozásait a klub honlapjának Marosán György vezetőedző.

Kövesd a meccsen honlapunkon, 17.57-től!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!