Jól kezdte a férfi felnőtt futsal bajnokságot a szombathelyi együttes, a Haladás VSE. A vasi zöld-fehérek először egy rangadót nyertek a Ferencváros otthonában, majd hazai környezetben sikerült legyőzniük a mumusnak számító Dunaferr csapatát. Ezt követően némiképp meglepetésre csak 2-2-es döntetlent ért el Juanra együttese Nyírgyulaj ellen.

A győzelmi öscényre azonban visszataláltak Horváth Péterék, hiszen a héten már sor került egy bajnoki mérkőzésre. Akkor a nagyon jó erőkből álló Debrecen ellen arattak 3-2-es sikert. A kiváló formára viszont pénteken is szükség lesz, hiszen a sokszoros magyar bajnok és kupagyőztes Berettyóújfalu ellen kellene pontot, pontokat szerezni.

A feladat több szempontból sem ígérkezik könnyűnek. A nyáron tovább erősített a MVFC és ez meglátszik az eddig eredményeiken is. Kivétel nélkül mind a négy lejátszott mérkőzését megnyerte – ugyanakkor fontos információ, hogy a legutóbbi két derbin csak egy-egy góllal tudta felülmúlni a Dunaferr valamint a Debrecen csapatát. Izgalomból pedig pénteken sem lesz hiány…

MVFC-Berettyóújfalu – Haladás VSE
2020. szeptember 25. – 17:30
Berettyóújfalu, Pálfy István Rendezvénycsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!