A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 7. fordulója remek mérkőzéseket tartogatott magában: először veszített pontot – rögtön hármat is – a listavezető Vép gárdája, ismét kikapott a Kőszeg csapata. 

Hiába a korábbi jó széria, a koronavírus mizéria úgy tűnik egy kicsit megtörte a kőszegiek lendületét: a múltheti, répcelaki vereségük után ezúttal hazai pályán kaptak ki a Lukácsháza ellen.

Ezzel szemben a Répcelak gárdája igyekszik a sorozatok győzelmeket gyűjtögetni, a hazai sikert követően Szentgotthárdról is 3 ponttal távoztak a Répce-partiak. A répcelakiak sok helyzetet dolgoztak ki, ám ezeket kis százalékban tudták csak gólra váltani, ennek köszönhetően a lelkesen küzdő hazaiak szépíteni tudtak, de végül többre nem futotta erejükből.

Értékes pontot szerzett hazai pályán a tabella hátsó feléhez tartozó Celldömölk. A korábbi években lehet, hogy egy Rábapaty elleni iksz után csalódottak lettek volna a celliek, ám most nem olyan időket élnek meg, minden pont nagyon sokat jelenthet a végelszámolásnál.

A rapszodikusan szereplő körmendiek a múltheti, Bük elleni hazai győzelem után ezúttal Vasváron gyűjtötték be a három pontot. A vasváriak jelenleg sereghajtóként állnak a tabellán.

Hatalmas izgalmakat és nagy küzdelmeket hozott a listavezető Vép és a Halmosi Péterrel felálló Király SZE csapata. Ezúttal Halmosi gólt nem, de szombathelyi sikert hozott a találkozó. A vépiek így hazai pályán veszítették el eddigi hibátlan mérlegüket.

Jegyzőkönyvek, tabella

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!