Rekordok, meglepetések, nagy kiszállók – röviden így lehetne összefoglalni a legutóbbi hétvégét, amelynek főszereplője a darts volt. A vasi megyeszékhelyen adott randevút egymásnak az ország legjobb versenyzői, de a lelkes amatőrökre is gondoltak a szervezők és a Haladással karöltve valósították meg az ország első, nem Pest-központú fordulóit.

A Magyar Darts Szövetség égisze alatt rendezett országos egyéni bajnoki forduló mellett a Haladás Sportkomplexum adott otthont a Magyar Kupa egyéni küzdelmeinek is. A hétvége legnagyobb nyertese talán Kovács Patrik volt, aki mindkét versenyt aranyérmesként zárta. Ugyanakkor a siker fokmérőjét nem csak érmekben lehet mérni.

A Szombathelyi Darts Club Sportegyesület rövid, de annál szebb múlttal rendelkezik. Ráadásul két csapattal szerepelnek a legmagasabb osztályban is. Ezúttal versenyzőként és mint lebonyolító házigazdaként is nagy teherrel nézhettek szembe. A végeredményt látva pedig nyugodtan mondható, hogy minden tekintetben magasra tette a mércét az SZDCSE. Interjúnkból az is kiderül, hogy az egyesület elnöke, Csóka András hogy értékeli az elmúlt hétvégét…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!