Rendkívül jól szerepelnek a szombathelyi teremlabdarúgók a 2020/2021-es bajnoki kiírásban. Az élvonalban és a másodosztályban is a listavezető helyet foglalta el a Haladás csapata. Hétfő este viszont mindkét alakulat a kiírás értelmében pályára lép. Az elsőosztályban szereplő csapat Kecskeméten, míg a Hali II. Nagykanizsán bizonyíthat.

Juan Ramon Calvo Rodriguez tanítványai hétről-hétre egyre jobban és ami fő, eredményesen játszik. Ennek eredményeként a két, talán legnagyobb riválisát győzte le az elmúlt hetek során. Először a Berettyóújfalut múlta felül otthonában, majd a Rohonci úton 4-1 arányban lépte le az addig hibátlan mutatóval rendelkező Veszprém csapatát.

Így már csak a szombathelyi együttes mondhatja el magáról, hogy veretlen az élvonalban. A Kecskemét ellen kellene folytatnia sikersorozatát a vasi zöld-fehéreknek. Ez azonban nem lesz könnyű feladat. A házigazda ugyanis stabil középcsapatként jól szerepel saját otthonában. Ennek ellenére a találkozó esélyese természetesen a Haladás csapata.

Az élvonalban szereplő alakulathoz hasonlóan a Hali-fakó is remekül kezdte a bajnokságot. A szombathelyi futsalosok a másodosztály nyugati csoportjának listavezetőjeként eddig lejátszott négy mérkőzését megnyerte. Ezúttal Nagykanizsára látogatnak a zöld-fehérek – ahol szintén hibátlan, de csak két meccset játszott – rivális otthonából kellene elhozni a három bajnoki pontot.

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE
2020.10.12. – 19:00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

*

Nagykanizsai FC – Haladás VSE II.
2020.10.12. – 20:00
Nagykanizsa, Zsigmondy Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!