Szász Kitti nevével a legelvakultabb labdarúgást kedvelők többször is találkozhattak már. A magyar hölgy ugyanis kétszer is freestyle labdazsonglőrként lett a világ legjobbja. Ráadásul tehetségét és kitartását jól tükrözi, hogy a Red Bull Street Style fináléjába is bejutott, amit nem hivatalos freestyle labdarúgó-világbajnokságként ismerhetünk.

A sportág történetében egyébként Ő egyedüliként mondhatja el magáról, hogy kétszer is aranyérmes lett. A névadó szponzor által készített interjúból pedig az is kiderült, hogy igazi klasszisok is szemmel követik a pályafutását. Ezt mutatja az is, hogy dedikált labdát kapott Cesc Fabregastól, aki ezzel üdvözölte a magyar lánynak a döntőbe jutását.

Kitti egy korábbi párharca:

A jelenleg Monacóban futballozó, egyszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok labdarúgó a rendezvény egyik zsűritagja volt és állítása szerint Szász Kitti trükkje volt a legszebb a 3. fordulóban. Ezzel érdemelte ki az aláírással is ellátott labdát.

Nem számítottam rá, mert akkor sem voltam teljesen elégedett a körömmel. Egy régebbi kombinációmmal nyertem, ami még mindig nagyon jól néz ki, és neki is tetszett. Már fenn is van a polcon a többi becses labda között – nyilatkozta a magyar sportoló a RedBull.hu-nak.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!