A legutóbbi hétvégén Szombathelyen lépett pályára a Haladás VSE élvonalbeli férfi futsalcsapat. Az első osztályban szereplő vasi zöld-fehérek listavezetőként az Újpestet fogadták. A találkozót a Pink Október jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozva rendezték meg és az esélyesekhez méltó módon játszott illetve nyert a házigazda.

A listavezetőre szerdán viszont már a Magyar Kupában vár megpróbáltatás. A 3. fordulóban -a legjobb 16 közé jutásért – a címvédő Mádon bizonyíthat. Az NB II. keleti csoportjában szereplő piros-feketék idén rendkívül jó formában vannak. Lejátszott öt bajnoki mérkőzésükből négyet megnyertek és állnak jelenleg is a tabella második helyén – nem érdemtelenül.

Ráadásul a kupasorozatban a MEAFC-Miskolc valamint a Kincsem Futsal együttesét gólzáporos mérkőzésen, magabiztos győzelemmel múlta felül. A Haladás ugyanakkor 10-1-re múlta felül az ELTE csapatát és az erőviszonyok alapján ezúttal is Ők a találkozó esélyesei. A labda azonban gömbölyű, így maximális koncentrációra lesz szükség a Mád ellen is.

Mádi FC – Haladás VSE
2020. november 4 – 18:30
Mád, Mádi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!