A Vas Megyei III. osztályú bajnokságok is folytatódtak a hétvége során, a 12. játéknap pedig nagy izgalmakat hozott valamennyi régióban. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Nincs már hibátlan csapat a megyében, ugyanis a hétvége során idegenben lépett pályára a szombathelyi régió listavezetője, a Torony csapata, akik végül csak egy pontot tudtak elhozni Náraiból. A Búcsú ezt ki tudta használni, így már csak 3 pont különbség van a két együttes között.

Jegyzőkönyvek, tabella

Visszatalált a győztes útra a Szalafő, a gárda az elmúlt két fordulóban nem tudott nyerni, ám ezúttal nagy csatában sikerült otthon tartaniuk a 3 bajnoki pontot a Magyarlak ellen. Zsinórban 3. győzelmét aratta, ám továbbra is sereghajtó a Rönök csapata, ha így folytatják akkor a következő játéknapon elmozdulhatnak ebből a pozícióból.

Jegyzőkönyv, tabella

Hosszú idő után szenvedett vereséget az Ostffyasszonyfa csapata, ráadásul hazai pályán kapott ki a listavezető a Keléd ellen. Közel volt ahhoz, hogy megszerezze 2. győzelmét a szezonban a Kenyeri, ám végül a Simaságnak sikerült egyenlíteni a sereghajtó ellen.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!