Meglehetősen hektikus hetek vannak az Egis Körmend csapata mögött. Akadt koronavírus miatti karantén, aztán válogatott szünet, amely a nemzetközi mérkőzéseket érintő változások miatt sűrű menetrenddel folytatódott az élvonalbeli bajnokság Ziga Mravljak csapata számára. A legutóbbi héten háromszor léptek pályára a piros-feketék, mindannyiszor idegenben.

A Kaposvár, a DEAC és a Jászberény felett aratott győzelemnek viszont csak akkor lesz nagy értéke, amennyiben hazai pályán szerdán a Szeged, szombaton a szomszédvári rivális, Sopron ellen is behúzzák a mérkőzést Ferenczék. Az első megmérettetés amúgy sem ígérkezik könnyűnek, hiszen Srecko Sekulovic vezetőedző és Darrin Govens is az alföldi együttest erősítik – nem is akárhogy.

A jelenleg a középmezőnyhöz tartozó Naturtex-SZTE-SZEDEÁK a címvédő Falco és a DEAC ellen is két ponttal szenvedett csak vereséget, az öt győzelem a nevük mellett pedig igazán tiszteletet parancsol. Izgalomból tehát nem lesz hiány az első fordulóból, éppen szerda estére halasztott összecsapáson.

Egis Körmend – Naturtex-SZTE-SZEDEÁK
2020. december 9. – 16:30
Körmend, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!