Rendkívül eredményesen fejezte be a 2020-as évet a SzoESE amatőr élvonalban vitézkedő női kosárlabda együttes. Szabó László tanítványai az összes bajnoki mérkőzésüket megnyerve, veretlenül vezetik a zöld csoport tabelláját. Az esztendő azonban tartogatott kellemetlen meglepetést is, hiszen az előző szezon meglehetősen kurtán-furcsán ért véget.

Megkértük a SzoESE két oszlopos tagját Plózer Petrát és Szabó-Haklits Zsuzsa csapatkapitányt, hogy meséljék el, mivel töltik ők a karácsonyt. A hölgyek pedig kitértek arra is, hogy milyen szájízzel köszönnek el a mögöttünk álló esztendőtől.

Plózer Petra: A karácsonyi ünnepeket Mi szűk családi körben szoktuk eltölteni. Gyermekkorom óta hagyomány Nálunk, hogy a Szentestét nagyszüleimmel együtt töltjük, akik mindig nagy örömmel érkeznek hozzánk az ünnepi vacsorára. Az előkészületekben Én is igyekszem tevékenyen részt venni. Az ínyencségek mellett, nem hiányozhat az ünnepi asztalról a rántott csirkemell, hiszen az a kedvencem. Idén sajnos, a járványügyi helyzet miatt, és a nagyszüleim egészségének megóvása érdekében nem lesz lehetőségünk megtartani ezeket a hosszú évek óta tartó “szokásainkat”, de jelenleg az Ő egészségük fontosabb mindennél. A karácsony részben kívánságokról is szól. Személy szerint, ennél szebb ajándékot kívánni sem kívánhattam volna, minthogy a Mi “kis” csapatunk hibátlanul áll a tabella elején! A lányok munkája és kitartása, valamint edzőink belefektetett energiája, irányítása együttesen járult hozzá az eddig elért sikerekhez, amire úgy gondolom méltán lehetünk büszkék. A saját teljesítményem nagyon hullámzó volt, nem vagyok 100%-ig megelégedve vele. Úgy gondolom, hogy az elkövetkezendő időszak tökéletes lesz arra, hogy átgondoljam miben kell fejlődnöm és javítanom, hogy 2021-ben kiegyensúlyozottabb legyen a teljesítményem. Ezúton szeretnék mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldogságban, Egészségben, Sikerekben gazdag Újévet kívánni!

*

Szabó-Haklits Zsuzsanna: Az idei évben is a megszokott módon készülünk a Karácsonyi Ünnepekre, talán abban lesz kicsit más hogy elmaradnak a nagy családi összejövetelek, szűkebb körben ünnepelünk. A készülődés mindig közös program, a mézeskalács sütés-és díszítés rendre ezek közé tartozik, de a házat is együtt díszítjük fel a gyerekekkel. Szenteste Jézuska várással hangolódnak a fiúk, ezt vacsora, ajándékozás majd közös játék követi. A Szoese háza táján múlt héten tartottuk a Karácsonyi ajándékozást, ezzel lezártuk a 2020-as évet, az ünnepek alatt egyéni képzést végzünk, csapatedzést csak január 4-től kezdünk újra. Eddigi szereplésünket tekintve maximálisan elégedettek lehetünk az eredménnyel, hiszen minden mérkőzésünket megnyerve, veretlenül állunk a tabella élén. Püspöki kiválása sem könnyítette a dolgunk illetve egy nem múló achilles sérülésem hátráltatja edzésmunkám. Egy nagyon nehéz sorozat áll előttünk, melyet rögtön a 2.helyen álló DVTK együttese otthonában kezdünk meg. A pihenés ráfér mindenkire, reméljük a jó formánkat átmentjük a 2021-es évre is. Ezúton kívánok a Szoese női Kosárlabda csapatának nevében Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és egészségben gazdag boldog új évet!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!