Nincs jó sorozatban, ráadásul egy kemény – 3 hazai meccsből álló – hetet kezd meg a bajnoki címvédő. A szombathelyiek egy hete, az oroszországi Novgorodban egy küzdelmes, végig szoros meccsen búcsúztak a BL-sorozattól, szombaton pedig a hazai tabella akkori 13. helyezett csapatának otthonában szenvedtek minimális arányú, de nem várt vereséget, s ezzel a 3. helyig csúsztak vissza.

Az ellenfél, az Alba Fehérvár ugyanakkor a talán legjobb formában lévő magyar csapatként, a 2. pozícióban várja a rangadót.

Gasper Okorn, a Falco vezetőedzője szerint a fehérváriak jól felépített, jó légiósokkal és kiváló magyar maggal rendelkező csapatot alkotnak.

– Meg kell mutatnunk, hogy a szombati meccs kisiklás volt csupán, és mindent megteszünk, hogy a fiúk fizikálisan és mentálisan is készen álljanak az újabb győzelemre – tette hozzá a klub közösségi oldalán nyilatkozó szlovén mester.

A sárga-feketék válogatott játékosa szerint kemény, fizikális összecsapás lesz az esti találkozó, ahol a csapatként történő együttműködés lehet az Alba elleni siker kulcsa.

A Falco – Alba Fehérvár meccsen 18 órakor dobják fel a labdát, a rangadót az M4 Sport a 17.15-kor kezdődő élő műsorának részeként közvetíti.  

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!